+382 20 223 888, +382 69 223 888 info@hotelunion.me

Hotel Union

Novi hotel ,, Union’’ sa četiri zvjezdice nalazi se na izuzetnoj lokaciji u centru Podgorice, nedaleko od svih potrebnih i glavnih ustanova i institucija, atraktivnih lokacija i znamenitosti glavnog grada.

Naš tim

Ljubazno osoblje, koje Vam stoji na raspolaganju tokom cijelog boravka, potrudiće se da ispoštuje sve Vaše želje i zahtjeve. Naš osmijeh i srdačnost je dobrodošlica, a naš gost prioritet.

Restoran

U prijatnom ambijentu našeg restorana nudimo vam razna domaća i internacionalna jela,sezonske specijalitete i zakuske.

Z

Odlična Lokacija

Z

Moderan Smještaj

Z

Doručak na bazi švedskog stola

HOTEL UNION

Prijatna atmosfera, toplina i harmonija ambijenta, kvalitet sadržaja , ljubaznost i stručnost osoblja, samo su neke od karakteristika našeg novog objekta.

Hotel ,, Union’’ je savršena opcija za poslovne i turističke boravke u Podgorici, sa širokim spektrom ponude, baziranoj na usmjerenosti ka ispunjenju svih očekivanja i potreba naših cijenjenih gostiju. Sagrađen je na svega 10m udaljenosti od hotela ,, New Star’’****, koji  je takođe dio naše kompanije, prepoznatljiv po uspješnom poslovanju, zadovoljnim gostima i reprezentativnoj ponudi i usluzi.

Na prvom spratu nalazi se restoran gdje se služi doručak na bazi švedskog stola, koji nudi raznovrsna jela, sezonske specijalitete i zakuske. U sklopu hotela nalazi se i konferencijska sala, prilagodjena potrebama poslovnih sastanaka, manjih seminara i sličnih događaja. U skladu sa upitom, gostima su uz uslugu prostora dostupne i restoranske usluge shodno njihovim planovima i potrebama i konceptu eventa.

Parking za goste našeg hotela je besplatan i nalazi se u podzemnoj garaži, koja je obezbijeđena 24-asovnim video-nadzorom.

Smještaj

Hotel sadrži 32 smještajne jedinice predivnog enterijera i savršenog koncepta mobilijara. Sve sobe i apartmani su klimatizovani i uređeni modernim, svedenim dekoracijama, sa stilski idealno uklopljenim svakim detaljem. Sadrže komforne francuske ležajeve, pomoćne ležajeve, TV sa kablovskim programima, mini-bar i sef.

Kontakt

Hotel “Union”
Kralja Nikole 110

81000 Podgorica

info@hotelunion.me

T +382 20 223 888, +382 69 223 888

Kralja Nikole 110, 81000 Podgorica